PALVELUT

Ompelimo 18 tarjoaa monipuoliset ja korkealaatuiset ompelijan palvelut vuosien kokemuksella. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita.

Kauppojen valmisvaatteista ei aina löydy mieluista ja sopivan kokoista vaihtoehtoa. Valmisvaatteesta voi saada itselleen täysin istuvan ja mieleisen pienillä muokkauksilla ja korjauksilla.

Jos haluat jotakin täysin uniikkia ja varmasti itselle mieluista, niin vaatteen teettäminen voi olla järkevin ratkaisu. Ompelimo Fabyssa valmistamme asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan lähes mistä tahansa materiaalista hameet, housut, mekot, paidat, takit, bleiserit ja muut. Ammattitaitoiset ja kokeneet ompelijamme auttavat mielellään vaatteen suunnittelussa.

Ompelimo 18:aan! palvelut:

 

  • Vaativat mittatilaustyöt, esim. iltapuku, hääpuku, korsetti, vanhojentanssimekko asiakkaan omien mittojen mukaan. Myös miesten puvut, takit ym.
  • Pienet ja suuremmatkin korjaukset ja muokkaukset, esim. hihojen, housujen tai farkkujen lahkeitten lyhennys, kavennus, levennys ym. Myös pikakorjaukset! Jos tuot esim. puvun korjattavaksi tänään, saat sen huomenna valmiina.
  • Vanhojen vaatteiden muodistus. Vanhaa, hyvälaatuista vaatetta ei kannata heittää pois. Pienillä korjauksilla siitä saa taas ajan henkeen sopivan ja käyttökelpoisen asun.
  • Pukusuunnittelu. Omalle vartalolle sopivan asun suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan.
  • Tanssipuvut  ja esiintymisasut esiintyville taiteilijoille
  • Työvaatteet
  • Sisustustekstiilit: verhojen, irtopäällisten, pöytäliinojen, päiväpeittojen jne. ompelu
  • Sisustussuunnittelu
  • Veneen verhoilu
Ompelija Helsinki Ompelimo Faby. Vaatteen teettäminen

Ompelija vastaa kysymyksiisi

Mikäli sinulla on kysyttävää vaatteista, materiaaleista, tyyleistä ja muodista ylipäänsä, niin ompelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. He ovat tekstiilialan ammattilaisia, ja ovat päivittäin tekemisissä kankaisiin, vaatteisiin ja trendeihin liittyvien asioiden kanssa. Heiltä voit tarkistaa miten eri tekstiilejä tulee hoitaa, missä lämpötilassa ja millä pesuaineella ne tulee pestä jne.

Jos olet epävarma kannattaako jokin vaate korjata tai muodistaa, niin tule näyttämään se meille. Ompelija kertoo mitä on mahdollista tehdä ja antaa hinta-arvion korjauksesta.

Minkälaiset vaatteet sopivat omalle vartalolle? Hyvä ja kokenut ompelija omaa selkeän näkemyksen siitä, minkälainen malli sopii eri vartalotyypeille.

Tervetuloa Ompelimo 18:aan!

Pikakorjaus

Teemme pikakorjauksia! Mm. Hameen helman tai miesten housujen lyhennys nopeasti. Soita ja kysy lisää!

Maksuvälinet

Meillä käy maksuvälineenä ainoastaan pankki- ja yleisimmät luottokortit.

d
c